Сладкиш Мечта- Dream

Сладкиш Мечта- Dream, наслади се днес!

Нямаше да зная, че съществува такъв сладкиш. ако моята колежка Мариана не беше ми разказала за него. Когато ми разказваше, как се приготвя аз се зачудих- “Възможно ли е това?”-Учудих се на метода на приготвяне, страшно много се озадачих и вие ще се учудите сигурна съм в това. Но искам да ви кажа, че това е наистина Сладкиш Мечта- Dream, с малко продукти, а такава вкусотия се получава, че няма на къде. Само ще кажа, че трябва да се опита още сега!

Продукти:

Сладкиш Мечта- Dream2 ч.ч. кисело мляко

1 1/2 ч.ч. захар

1 с.л. хлебна сода

1/2 ч.ч. олио

2 яйца

2 ванилии

2 1/2 ч.ч. брашно

Сладко по ваш избор

Начин на приготвяне:

В купа разбийте киселото мляко със захарта,  содата и олиото. Оставете да престои 30 минути. След това добавете яйцата като бъркате до еднородна смес. После добавете брашното и ванилиите.

Сладкиш Мечта- Dream

Включете фурната да загрява на 180°С. Изберете подходяща тава или плаке, по ваш избор. Покрийте с пергамент. Сипете половината смес и изпечете.

Сладкиш Мечта- Dream

След като е готово извадете от фурната и разпределете сладкото по цялата площ.

Сладкиш Мечта- Dream

След това сипете останалата смес отгоре и отново сложете във фурната да печете, но този път печете само отгоре. Пече се до готовност. След това извадете от фурната и поръсете с пудра захар. А след като се охлади нарежете на ромбчета.

Сладкиш Мечта- Dream

А когато се охлади може да опитате. Ах, страхотен е, наистина Сладкиш Мечта- Dream. Нека да сервираме за гости, приятели и любими хора.

Сладкиш Мечта- Dream

Добър Апетит!

Сладкиш Мечта- Dream

Може би ще поискаш още едно парченце от тази Мечта? Ето, опитай пак…

 че това е наистина Сладкиш Мечта- Dream, с малко продукти, а такава вкусотия се получава, че няма на къде. Само ще кажа, че трябва да се опита още сега!

 

Коментари