Реден тостерен хляб

Реден тостерен хляб с билки, шунка, чоризо и кашкавал

Сигурно сте пробвали нещо подобно, но този вариант на мен ми допада повече. Правила съм с цял хляб, но когато хляба е тостерен е по-лесно за похапване. Взех многозърнест хляб и използвах риган и мащерка. Всичко много добре се допълва. Ароматно ухае и е апетитно с хрупкава коричка.

Реден тостерен хляб

Продукти:

1 хляб на тостер

кашкавал

шунка

чоризо

подправки:

риган и мащерка

Начин на приготвяне:

Омазняваме формата и поставяме хляба в нея. Нарязваме шунката и кашкавала, а може и готови нарязани да използвате, както при мен чоризото си беше нарязано.

Реден тостерен хляб

После започвам да пълня между всички филийки с приготвените съставки. Колкото повече сложите по-вкусно се получава. Поръсете с ароматните подправки и сложете да печете за 15 минути на 180°С. Направете чеснов сос по ваше желание или кетчуп като добавка.

Реден тостерен хляб

Като поставите хляба във формата ще се реди по лесно без да се размества.

Реден тостерен хляб

Ако ви дойдат много филийките спокойно може да премахнете една, две.

Реден тостерен хляб

Хрупкава коричка, потопете в сос и похапнете.

Реден тостерен хляб

Да ви е сладко! Лесно и бързо за обяд или вечеря.

Добър Апетит!

Реден тостерен хляб

Коментари