Реден тостерен хляб с билки, шунка, чоризо и кашкавал
Сигурно сте пробвали нещо подобно, но този вариант на мен ми допада повече. Правила съм с цял хляб, но когато хляба е тостерен е по-лесно за похапване. Взех многозърнест хляб и използвах риган и мащерка. Всичко много добре се допълва. Ароматно ухае и е апетитно с хрупкава коричка.
Продукти:
1 хляб на тостер
кашкавал
шунка
чоризо
подправки:
риган и мащерка
Начин на приготвяне:
Омазняваме формата и поставяме хляба в нея. Нарязваме шунката и кашкавала, а може и готови нарязани да използвате, както при мен чоризото си беше нарязано.
После започвам да пълня между всички филийки с приготвените съставки. Колкото повече сложите по-вкусно се получава. Поръсете с ароматните подправки и сложете да печете за 15 минути на 180°С. Направете чеснов сос по ваше желание или кетчуп като добавка.
Като поставите хляба във формата ще се реди по лесно без да се размества.
Ако ви дойдат много филийките спокойно може да премахнете една, две.
Хрупкава коричка, потопете в сос и похапнете.
Да ви е сладко! Лесно и бързо за обяд или вечеря.
Добър Апетит!
Коментари
Публикуване на коментар