Сочни вратни пържоли

Вкусна идея за Сочни вратни пържоли

Обичам пържоли на скара и барбекю, но когато искам да ги приготвя у дома, то няма място за съмнение, начинът е този. Тези пържоли може да си ги приготвяте по всяко време на годината. Хубавото е, че докато се пекът може да си приготвите гарнитурата или просто да си почивате след работа. Рецептата е много лесна, а ястието е вкусно, това е много важно да се знае.

Сочни вратни пържоли

Продукти:

4 бр. вратни пържоли с кост, сол, черен пипер, мащерка, 1 ч.ч. бира

Начин на приготвяне:

Тук ще ви кажа, че няма нужда да ги начуквате, само ги овкусете със сол, черен смлян пипер и мащерка. След това долейте бирата и оставяте за 30 минути да се отпуснат. След това преместете пържолите в съд, в който ще печете поръсете отгоре олио и покрийте с фолио. Печете така за около 1 час на 200 С, след това махнете фолиото и леко запечете за около 15 минути, до хубав загар.

Сочни вратни пържоли

Пържолите са вкусни, но предлагам да ги консумирате докато са още топли. Подредете пържолите в чинии, добавете гарнитура и сервирайте.

Сочни вратни пържоли

Опитах вече Мммм, страхотни са на вкус, сочни и вкусни, точно така ги обичам. Препоръчвам да опитате! Да ви е вкусно!

Сочни вратни пържоли

Не пропускайте да харесате моята страница във Facebook от тук . И групата за Кулинарни идеи, тук може да споделите ваши изпитани рецепти и кулинарни приключения. До нови срещи!

Сочни вратни пържоли

Коментари